Почетак

Јавне набавке

Извођење екскурзије и наставе у природи

Одлуку о обустави поступка јавне набавке мале вредности, која се осноси на набавку организације и реализације екскурзије и наставе у природи, можете преузети ОВДЕ.

Позив за давање понуде за јавну набавку извођење екскурзија и наставе у природи за школску 2019/2020. годину, можете преузети ОВДЕ.

Конкурсна документација за јавну набавку извођење екскурзија и наставе у природи за школску 2019/2020. годину, можете преузети ОВДЕ.


Javna nabavka izvodjenje ekskurzija i nastave u prirodi za skolsku 2019/2020 godinu

Обавештење о закљученом уговору организације и реализације наставе у природи за ученике 2., 3. и 4. разреда, можете погледати ОВДЕ.

Обавештење о закљученом уговору – набавка услуга организације и реализације екскурзија и наставе у природи за ученике 3. разреда, можете погледати ОВДЕ.

Обавештење о закљученом уговору – набавка услуга организације и реализације екскурзија и наставе у природи за ученике 2. разреда, можете погледати ОВДЕ.

Обавештење о закљученом уговору – набавка услуга организације и реализације екскурзија и наставе у природи, партија бр 6, можете погледати ОВДЕ.

Обавештење о закљученом уговору – набавка услуга организације и реализације екскурзија и наставе у природи, партија бр 5, можете погледати ОВДЕ.

Обавештење о закљученом уговору – набавка услуга организације и реализације екскурзија и наставе у природи, партија бр 1, можете погледати ОВДЕ.

Обавештење о закљученом уговору – набавка услуга организације и реализације екскурзија и наставе у природи за ученике 7. разреда, можете погледати ОВДЕ.

Обавештење о закљученом уговору – набавка услуга организације и реализације екскурзија и наставе у природи за ученике 4. разреда, можете погледати ОВДЕ.

Обавештење о закљученом оквирном споразуму – Набавка услуга организације и реализације наставе у природи за ученике 2., 3. и 4. разреда, можете погледати ОВДЕ.


Обавештење о обустави поступка/партија бр. 8 можете погледати ОВДЕ.


Обавештење о закљученом оквирном споразуму за реализацију екскурзија за 1., 4. 6. и 7. разред, можете погледати ОВДЕ.

Обавештење о закљученом оквирном споразуму за реализацију екскурзија за 2., 3. и 5. разред, можете погледати ОВДЕ.


Одлуку о закључењу оквирног споразума, можете погледати кликом ОВДЕ.


Конкурсна документација за извођење екскурзија у школској години 2018/2019

Позив за подношење понуда екскурзије